Amsterdam | World Cleanup Day | 16 september 2023

In september is de Clean up on Tour op World Cleanup Day te vinden bij Het Scheepvaartmusem in Amsterdam! Kom jij ook langs?

Clean up on Tour Amsterdam

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Clean Up on Tour bij Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam!

Bij Clean up on Tour maken we onder begeleiding van een instructeur de grachten en wateren schoon door op een SUP board zwerfafval te verzamelen in de buurt.  Iedereen van 18 jaar en ouder kan gratis meedoen!

World Cleanup Day

Op 16 september is het World Cleanup Day 2023. Op deze dag vindt tevens de afsluitende editie van Clean up on Tour plaats bij Het Scheepvaartmuseum. World Cleanup Day is een grootse gezamenlijke schoonmaakactie; over de hele wereld worden opruimacties georganiseerd om het probleem van zwerfvuil aan te pakken. Inmiddels doen er 180 landen mee!

Doe mee en zet 16 september in je agenda!

De precieze locatie vanaf waar we vertrekken in Amsterdam ontvang je uiterlijk één week van tevoren. Het programma is als volgt:

Ochtend

  • 10:00 uur aanwezig
  • 10:30 uur start Cleanup
  • 12:00 uur afval wegen aan wal en einde

Middag

  • 13:45 uur aanwezig
  • 14:00 uur start Cleanup
  • 16:00 uur afval wegen aan wal en einde

Schrijf je nu hieronder in voor de Clean Up bij het Scheepvaartmuseum.

Een duurzame toekomst is een urgent en actueel onderwerp, dat in toenemende mate een rol speelt in de keuzes en overwegingen van alle Nederlanders. Door middel van het Clean up On Tour programma willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst van water. 

Door je in te schrijven ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Wij gebruiken het systeem van Eventbrite om alle registraties voor Cleanup on tour te verwerken. 

Liever niet de SUP op?

Wil je op World Cleanup Day graag meehelpen maar liever niet de SUP op? Hou dan de World Cleanup Day pagina in de gaten voor meer activiteiten! Ga bijvoorbeeld mee met plastic vissen op de sloep van Plastic Whale, of ga aan de slag in je eigen buurt. Organiseer samen met je vrienden of vereniging een clean up bij jou in de buurt om afval te verzamelen.

Kijk voor meer activiteiten tijdens World Clean up Day ook eens op de pagina van het Scheepsvaartmuseum!

Toch liever een andere locatie?

Clean up on Tour is een samenwerking tussen