Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden

Wat is de Clean up on Tour?

Bij Clean up on Tour maken we onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs de grachten en wateren schoon door op een SUP  zwerfafval te verzamelen. Door middel van het Clean up On Tour programma dragen we bij aan een duurzame toekomst door  suppend het water schoner te maken.  

Iedereen van 18 jaar en ouder kan gratis meedoen. Nadat wij het afval uit het water hebben gevist wordt dit vervolgens gewogen en  naar het milieupark gebracht voor verdere verwerking. Via een ranking houden we bij waar en door wie het meeste zwerfafval uit het  water is gevist. 

 

Aansprakelijkheid 

Deelname aan de Clean up on Tour is op eigen risico. Het Watersportverbond en (haar partner) Allianz Nederland Groep N.V. zijn  niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit deelname aan de Clean up on Tour. De veiligheidsvoorschriften zoals  toegelicht tijdens de instructie door onze gediplomeerde instructeurs, dienen bij deelname in acht te worden genomen. 

 

Veiligheid 

De veiligheid van de deelnemers staat voor de organisatie van Clean up on Tour altijd voorop. Onze gediplomeerde instructeurs zien  er op toe dat alle deelnemers zich houden aan de veiligheidsvoorschriften.  

 

Gezondheid 

Als je zwanger bent of een medische aandoening hebt die een risico vormt voor deelname, moet je dit vooraf aangeven bij de  organisatie van Clean up on Tour.  

 

Toestemming gebruik foto- en videomateriaal 

Je hebt de organisatie van Clean up on Tour, het Watersportverbond en Allianz Nederland Groep N.V., toestemming gegeven bij  jouw aanmelding om foto- en videomateriaal waar je op staat, gemaakt tijdens het evenement, te gebruiken in media en/of reclame uitingen ter promotie van Clean up on Tour. 

 

Huisregels tijdens de Clean Up on Tour 

Tijdens Clean up on Tour geldt een aantal huisregels. Deelnemers moeten voldoen aan de volgende voorwaarden wanneer ze  deelnemen aan de wateractiviteiten: 

  • aangemeld zijn via de Clean up on Tour website 
  • in het bezit van (minimaal) zwemdiploma A 
  • 18 jaar of ouder zijn 

 

Tijdens de deelname aan Clean up on Tour worden alle deelnemers verplicht: 

  • een zwemvest te dragen op en nabij het water 
  • aanwijzingen van de instructeurs/begeleiding op te volgen

Clean up on tour is een samenwerking tussen